Jurando
Koppelingen

Koppelingen

U werkt met verschillende software pakketten. Een groot nadeel is dat u, uw gegevens dubbel opslaat. Met onze op maat gemaakte koppelingen zorgen wij ervoor dat u nooit meer data dubbel in hoeft te voeren of verliest.

> Lees meer over onze koppelingen

Databases

Databases

Databases zijn niet meer weg te denken uit het leven. Ze zijn een essentieel onderdeel geworden in ons dagelijks leven. Ze bevatten de meest waardevolle gegevens van u of uw bedrijf. Het is belangrijk om hiermee voorzichtig om te gaan.

> Lees meer over databases

Reporting

Reporting

Uw database bevat een hoop waardevolle informatie, maar het kan erg lastig zijn om deze inzichtelijk te krijgen. Een goede rapportage kan u in één oogopslag een duidelijk overzicht geven van data die voor u belangrijk is.

> Lees meer over reporting

Jurando

Bent u op zoek naar een goede manier om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren? Of bent u op zoek naar software wat naadloos aansluit bij uw huidige IT omgeving? Dan bent u bij Jurando aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring zijn wij geschikt om te adviseren en voor u software op maat te maken. Ook voor het maken van webservices, webapplicaties, Windows applicaties of interfacing / integratie met bestaande systemen kunt u bij ons terecht.

Jurando richt zich vooral op het op maat maken van software, aangepast aan uw bestaande bedrijfsprocessen. Daarbij zijn interfaces met bestaande pakketten zeker een goede mogelijkheid. Wij gaan graag met u om tafel om goed in kaart te kunnen brengen waar verbeteringen en meestal dus ook tijdwinst gemaakt kunnen worden.

Bent u op zoek naar een tijdelijke uitbreiding van uw ontwikkel team? Ook hiermee kunnen wij iets voor u betekenen. Informeer bij ons naar de mogelijkeden.

Heeft u vragen of wilt u (vrijblijvend) een offerte opvragen? We zijn telefonisch bereikbaar via 06 - 145 45 345, maar u kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

Snel contact met Jurando

Heeft u een vraag? Wij staan u graag te woord. Bel 06 145 45 345 of vul onderstaand formulier in.

* verplicht