Een beschrijving van onze diensten

Wat kunnen wij u bieden ?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk op een aantal standaard pakketten (bijvoorbeeld Exact Globe, Exact Synergy, Exact Synergy Enterprise). Daarnaast ontwikkelen wij divers eigen maatwerk. Wij maken zowel web-based als Windows applicaties. Ook voor het maken van koppelingen tussen bestaande systemen, koppelingen van een bestaand systeem naar een nieuw of maatwerk systeem kunt u bij ons terecht. Het maken van webservices, gekoppeld aan bijvoorbeeld een bestaande SQL database, kunnen wij voor u realiseren.

Werkwijze

Wij beginnen eerst met gratis een inventarisatiegesprek. Hiermee kunnen we eerst vaststellen wat de verbeterpunten moeten worden of in kaart brengen welke nieuwe functionaliteit er gewenst is. Nadat hier een overzicht van gemaakt is, maken wij er een Functioneel Ontwerp van. Wanneer er meerdere oplossingen mogelijk zijn, werken wij er een aantal voor u uit. Deze zullen we bij u in een volgend gesprek voorleggen. Hier worden meteen de voor- en nadelen, kosten en doorlooptijd besproken. Na oplevering van de software, vinden wij de nazorg ook erg belangrijk. Ons doel is dat elke gebruiker op een prettige manier gebruik kan maken van de software. Soms voldoet hier een presentatie en een andere keer is een individuele uitleg beter op zijn plaats. We zullen dit samen met u overleggen, zodat u met een prettig gevoel het traject zal doorlopen.

Zet uw idee om in software

U wilt processen binnen uw bedrijf automatiseren of versimpelen, maar weet niet op welke manier u dit kunt doen? Er zijn diverse kant-en-klaar pakketten op de markt. Een van de nadelen kan de flexibiliteit of het kostenplaatje zijn. Ondanks het feit dat u misschien maar 40 procent nodig heeft, betaald u toch 100 procent. Wellicht is het een beter idee om software te laten ontwikkelen wat 100 procent aansluit bij uw wensen. Informeer hier naar de mogelijkheden.

Maatwerk op standaard software

Wij bieden de mogelijkheid om uw standaard software uit te breiden met functionaliteiten die op uw situatie aangepast worden. Wanneer uw software voor 90 procent voldoet aan uw wensen, kunnen wij voor u de laatse 10 procent op maat maken.

Exact Synergy is een voorbeeld van een standaard pakket die wij kunnen voorzien van extra onderdelen, specifiek afgestemd op uw wensen. Naast Synergy werken wij onder andere met Globe, Report Service en Crystal reports. Informeer hier naar de mogelijkheden.