Een beschrijving van onze diensten

Onze specialismen

Koppelingen

Werkt u met verschillende softwarepakketten? Een groot nadeel is dat u uw gegevens dubbel opslaat. Met onze op maat gemaakte koppelingen zorgen wij ervoor dat u nooit meer data dubbel in hoeft te voeren of verliest.

U gebruikt meerdere softwarepakketten en in elk pakket moet u bijvoorbeeld de klantgegevens invoeren. Dit kan u erg veel tijd gaan kosten. Daarnaast bestaat het gevaar dat gegevens verkeerd ingevuld worden en/of afwijken. Om dit gevaar tegen te gaan, is het mogelijk om een koppeling te laten maken die ervoor zorgt dat gegevens op een plek aangemaakt en beheerd worden. Deze gegevens kunnen gerepliceerd worden naar de diverse softwarepakketten. Met een koppeling kunnen wij meerdere systemen naadloos op elkaar aan laten sluiten. Bijvoorbeeld door applicatie 1 te voeden met data uit applicatie 2 of gecentraliseerd data invoeren.

Het is niet noodzakelijk dat de systemen in hetzelde netwerk geinstalleerd zijn. De informatie kan (beveiligd) over het internet gedeeld worden met een bevoegde gebruiker of applicatie. Er zijn verschillende manier om gegevens uit te wisselen. Realtime uitwisseling kan plaatsvinden wanneer er gebruik gemaakt kan worden van een webserivce, maar het is ook mogelijk om de uitwisseling te laten plaatsvinden op basis van (xml) bestanden. Deze kunnen middels een upload naar een ftp server verspreid worden, maar dit kan ook een simpele kopieeractie naar een netwerklocatie zijn.

Enkele voordelen

  • Bespaar administratieve kosten
  • Eenvoudig softwarepakketten laten samenwerken
  • Geen dubbele data (met de kans op verschillen)
  • Makkelijk te beheren

Databases

Databases zijn niet meer weg te denken uit het leven. Ze zijn een essentieel onderdeel geworden in ons dagelijks leven. Ze bevatten de meest waardevolle gegevens van u of uw bedrijf. Het is belangrijk om hiermee voorzichtig om te gaan

Hier volgt binnenkort meer informatie.

Reporting

Uw database bevat een hoop waardevolle informatie, maar het kan erg lastig zijn om deze inzichtelijk te krijgen. Een goede rapportage kan u in een oogopslag een duidelijk overzicht geven van data die voor u belangrijk is.

Hier volgt binnenkort meer informatie.