Een beschrijving van onze diensten

Software Manager

Raakt u het overzicht ook wel eens kwijt in uw eigen software of projecten? Weet u wie er recent wijzigingen heeft gemaakt in een project? De software manager geeft in een oogopslag informatie weer over uw project. Projecten zijn te downloaden en te blokkeren. Zo kunt u voorkomen dat medewerkers wijzigingen maken binnen dezelfde projecten. Per project heeft u de mogelijkheid om in te zoomen. Zo kunt u de historie in een oogopslag inzien.

photo Software Manager - Hoofdscherm
Aan de linkerkant ziet u een overzicht van uw lokale projectmappen. Rechts worden alle projecten weergegeven. Ook die van uw collega's.

Overzicht

De software manager geeft u een helder en overzichtelijk beeld van uw projecten. Welke projecten zijn afgerond? Wie heeft eraan gewerkt? Uw medewerkers kunnen zelf het beheer van hun eigen projecten voor hun rekening nemen. Als administrator heeft u de mogelijkheid om meerdere projectmappen vast te leggen voor uw medewerkers.

Rollen en rechten

U heeft de mogelijkheid om per medewerker diverse rechten vast te leggen. Zo houdt u de controle over welke medewerkers projecten mogen aanmaken, projecten mogen wijzigen of wie u aan wilt stellen als (gedeelde) beheerder. De servermap waar de projecten worden opgeslagen, kan beveiligd worden door middel van een domein (administrator) gebruiker. Deze gebruiker kunt u, als administrator, vastleggen in de instellingen.

photo Software Manager - Toewijzen projectmappen
Hier kunt u projectmappen toevoegen waaruit uw medewerkers projecten mogen
beheren.

Voordelen

  • Veilige opslag van uw projecten
  • Overzichtelijke weergave van uw projecten
  • Historische weergave van aanpassingen
  • Automatische compressie van uw projecten
  • Aanpassingen in projecten worden gebackupt
  • Nederlands en Engels

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden? Vraagt u zich af de software manager voldoet aan uw wensen? Wilt u uitgebreider geïnformeerd worden of wilt u een demonstratie? Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.